Aqua facial

 

Hydrodermabrasie ook wel Aqua(=hydra) Facial genoemd is de nieuwste technologie die de huid effectief en diep reinigt, de dode huidlagen verwijdert en onzuiverheden diep in de huid weghaalt. Het voordeel van deze behandeling is dat het geschikt is voor alle huidtypen.

 

De AquaFacial is ook uitstekend inzetbaar bij de bestrijding/vermindering van rimpels, een doffe huid of huidveroudering maar ook bij bijvoorbeeld verstopte poriën of een ruwe, droge en schilferige huid. Voor deze klachten biedt de AquaFacial behandeling geweldige oplossing. Deze non-invasieve behandeling heeft namelijk een huidverjongend effect dat meteen zichtbaar is, zonder downtime, vervellingen of andere bijwerkingen en zorgt ervoor om de (probleem)huid er op haar best uit te laten zien en voelen.

 

Een super mooie behandeling dus voor iedereen. De behandeling kan het hele jaar door worden ingezet. Het hele jaar door dus een schone, gladde, strakke en gehydrateerde huid. Boek nu online je afspraak in en dan werken wij samen aan een mooie huid.

 

Prijzen:

Aqua facial small: €60

Aqua facial medium: €75

Aqua facial large: €90