Acne

Ben jij je puistjes, black heads of echte acne ook zo zat? Door middel van een laser behandeling kunnen wij dat samen aanpakken. Samen met de juiste behandeling, producten en lasertechniek werken we aan een mooiere huid. Voor een juiste acne behandeling is een behandelplan nodig. Dit is voor iedereen anders, dus maken wij samen een persoonlijk plan. Naast het behandelplan zijn de juiste producten voor thuis net zo belangrijk. Wanneer we dus een van de drie (behandelingen, laseren en thuis producten) niet toepassen zal er nooit 100% resultaat zijn. 

 

Hoe ontstaat acne?

Acne ontstaat door de bacterie propioni. Deze bacterie leeft op onze huid, we hebben namelijk honderden bacteriën op onze huid leven. Maar wanneer deze bacterie in een te grote hoeveelheid zich gaat vermenigvuldigen tast deze onze zuurgraad aan. De zuurgraad op onze huid zorgt ervoor dat onze huid beschermt wordt. Je kunt je dus voorstellen dat als deze zuurgraad wordt aangetast dat bacterie kan binnendringen en ontstekingen veroorzaakt.

 

Waarom acne behandelen met een laser?

Acne valt erg goed te onderdrukken met reinigingsbehandelingen en peelings, maar omdat je niet diep genoeg in de huid de ontsteking behandeld verdwijnt deze niet. Maar wanneer we de huid niet eerst goed uitreinigen heeft het weinig nut om de acne ontsteking te laseren. Dit omdat de huid dan vol zit met overmatig talg en vuile stoffen van buiten af. Daarom is een behandelplan noodzakelijk. We gaan dus reinigingsbehandelingen inzetten om de talgbuizen leeg en schoon te houden en we zetten de laserbehandelingen in om de ontsteking aan te pakken. Als je naast de behandelingen niet de juiste producten gebruikt gaan we door middel van de laser behandelingen het van binnen uit verhelpen maar blijven de bacteriën van buitenaf de huid irriteren. Niets in de cosmetica gaat zo diep als licht. Licht is een ontzettend mooie manier om dieper in de huid vlekken of ontstekingen te verwijderen.

 

Één plek laseren = €25,00

Een zone laseren = €65,00