• Adres: Werfstraat 1 1771BE Wieringerwerf
  • Telefoon: 06-37396060
  • E-mail: info@beautysalonroos.nl

Laat een review achter 


Reactie plaatsen

Reacties

Sarina
2 dagen geleden

Bij Roos heb ik tot nu toe 2 laser behandelingen gehad om rode adertjes te verwijderen en pigment vlekken op mijn gezicht. Het resultaat zag je al na 1x maar ga nog even door. Ook mijn dochter is nu 1x geweest om een grote pigment vlek op haar arm weg te laten laseren. Roos legt heel goed uit wat ze gaat doen en wat ze tijdens de behandeling van jou verwacht. Ze is heel rustig en neemt de tijd voor je. De salon ziet er top uit, heel verzorgd en heeft een fijne en nette uitstraling. Zelf vind ik het heel prettig dat zo een behandeling gewoon in je eigen dorp kan zodat je niet steeds ver weg hoeft.

Claire
3 maanden geleden

Ik kom nu al bijna een jaar bij Roos voor diverse behandelingen: nagels, laseren en gezichtsbehandeling. Roos is een echte professional. Alles is tot in de puntjes verzorgd en de behandelingen zijn altijd heel erg goed. Ik ga met plezier naar Roos. Het is daarnaast ook nog altijd heel gezellig. Een echte aanrader!

Mariska
3 maanden geleden

Roos neemt tijdens de behandelingen de tijd voor je. Ze laat zien dat ze de tevredenheid van haar klanten erg belangrijk vindt. Roos gaat kundig en professioneel te werk, ze denkt mee vanuit het perspectief van de klant. Je merkt dat Roos weet wat ze doet. Ik ben als klant erg tevreden over beautysalon Roos en raad het iedereen aan.

Annet de Vries
3 maanden geleden

Gisteren weer een heerlijke behandeling gehad. Een mooie salon, Roos straalt rust en vriendelijkheid uit, doet haar werk met liefde. Top!

Geraldine
3 maanden geleden

Roos heeft een prachtige salon. De sfeer is ontspannend en Roos straalt heel veel rust uit. Na een heerlijke gezichtsbehandeling voel ik mij weer helemaal nieuw :-)
De nieuwe afspraak is dan ook alweer gemaakt.

Linda
4 maanden geleden

Zeer professioneel salon. Ruime keuze aan behandelingen en Roos zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer.

Melanie
4 maanden geleden

Mooie praktijk met een ontspannen sfeer waar ik graag kom voor een manicure en gellak. Roos werkt met een goed product gellak waardoor deze ook mooi op de nagel blijft zitten.

Karin
4 maanden geleden

Ik ben begonnen met laser ontharing bij Roos. Duidelijke uitleg gehad en ik mag met vragen altijd bij Roos terecht. Gister mijn vierde behandeling ondergaan en zie nu al resultaat, zo fijn! Ik raad iedereen Roos aan.

Daniëlle Goosens
6 maanden geleden

Heel blij met mijn Gellak nagels. Roos werkt netjes en schoon. Roos is heel vriendelijk en rustig in de omgang. heel fijn! Ik zou haar zeker aanbevelen.

Sanne en Tiffany
7 maanden geleden

Wij raden iedereen Roos aan! Ikzelf heb een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad en mijn dochter is blij met haar nagels die ze voor haar verjaardag kreeg. En het fijne van jarig zijn is dat je weer kadobonnen kunt vragen en nog leuker om ze te krijgen. Papa heeft zijn pedicure ook al gepland.