• Adres: Werfstraat 1 1771BE Wieringerwerf
  • Telefoon: 06-37396060
  • E-mail: info@beautysalonroos.nl

Laat een review achter 


Reactie plaatsen

Reacties

Linda
2 dagen geleden

Zeer professioneel salon. Ruime keuze aan behandelingen en Roos zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer.

Melanie
2 dagen geleden

Mooie praktijk met een ontspannen sfeer waar ik graag kom voor een manicure en gellak. Roos werkt met een goed product gellak waardoor deze ook mooi op de nagel blijft zitten.

Karin
2 dagen geleden

Ik ben begonnen met laser ontharing bij Roos. Duidelijke uitleg gehad en ik mag met vragen altijd bij Roos terecht. Gister mijn vierde behandeling ondergaan en zie nu al resultaat, zo fijn! Ik raad iedereen Roos aan.

Daniëlle Goosens
3 maanden geleden

Heel blij met mijn Gellak nagels. Roos werkt netjes en schoon. Roos is heel vriendelijk en rustig in de omgang. heel fijn! Ik zou haar zeker aanbevelen.

Sanne en Tiffany
3 maanden geleden

Wij raden iedereen Roos aan! Ikzelf heb een heerlijke schoonheidsbehandeling gehad en mijn dochter is blij met haar nagels die ze voor haar verjaardag kreeg. En het fijne van jarig zijn is dat je weer kadobonnen kunt vragen en nog leuker om ze te krijgen. Papa heeft zijn pedicure ook al gepland.

Louise
4 maanden geleden

Heerlijk arrangement gehad (voetbehandeling, gezichtsbehandeling en rugmassage). Super tevreden! Roos is vakkundig, weet wat ze doet en ze is niet karig met de producten die ze gebruikt. Echt een aanwinst voor de Wieringermeer. Een mooie salon, alles tip top in orde.

Aafje
8 maanden geleden

Gister mijn eerste behandelingen gehad. Ik ging voor de henna treatment voor me wenkbrauwen en ben super tevreden met het resultaat. Aansluitend ging ik voor de cupping van me benen
Niet altijd een even fijn gevoel maar door de gezelligheid en de gesprekken met Roos kon ik toch ontspannen. Het is een mooie salon, fijne ruimte en ontspannen sfeer. Ik kom zeker terug, sterker nog de vervolg afspraak is al gemaakt!

Annemiek
9 maanden geleden

Genoten van een heerlijk basisarrangement, waaronder een voetbehandeling, gezichtsbehandeling en een heerlijke massage!
Roos stemt tijdens de behandeling goed af op de wensen van de klant en neemt de klant mee tijdens de behandeling. Ook is Roos vriendelijk en open in het contact met de klant.

De salon is een prettige, rustige ruimte en tot in de puntjes verzorgd.
Een aanrader om heen te gaan!

Mariska
9 maanden geleden

Heerlijke luxe gezichtsbehandeling gehad
Rustige ruimte met ontspannen muziek op de achtergrond
En ook een Heerlijk verwarmde stoel!
Voor herhaling vatbaar!!

Grete
9 maanden geleden

Heerlijke gezichts behandeling gehad en wenkbrauwen geverfd. Ook nagels weer netjes. Top!