Over ons


Mijn naam is Roos Steentjes en ben de trotse eigenaresse van Beautysalon Roos. 

 

Ik heb de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gevolgd in Leeuwarden. Ondertussen zit ik alweer drie jaar in het vak.

 

Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure en laser specialist. 
Ik wil graag de nieuwste kennis en greepjes van het vak met u delen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en huidverbetering vind ik heel belangrijk. Daarom kan ik zeggen dat dit echt mijn passie is.

 

Ondertussen blijf ik bij leren om u zo goed mogelijk met alles te kunnen helpen. Ik blijf bijscholen over het merk extenso, heb meerdere cursussen gevolgd voor wenkbrauwen, gellak en huidverbetering. 

 

Graag verwelkom ik u in mijn salon.

Mijn naam is Gerda en werk op dinsdag in de salon als nagelstyliste.

 

Ik heb mijn opleiding gevolgd in Heerhugowaard. U kunt bij mij terecht voor gellak, gelnagels, biab of het verlengen van uw eigen nagels.  Klantencontact, kwaliteit en fijnheid vind ik erg belangrijk.

 

Naast mijn opleiding als nagelstyliste ben ik ook wenkbrauw styliste en laser specialist. Zo ben ik steeds een beetje meer allround en sta ik voor meerdere behandelingen voor u klaar.

 

Naast het werken in de salon ga ik ook af en toe een cursus volgen om bij te blijven en de nieuwste aspecten van het vak te leren.

 

Wanneer komt u bij mij in de salon?