Couperose  

Heb je last van couperose en wil je daar ook zo graag vanaf? Dat kan, maar wacht niet te lang. Couperose zit namelijk zo diep in de huid dat als je te lang wacht, we het niet meer wegkrijgen. Bij couperose is het belangrijk dat je de huid van buitenaf goed verzorgt, hydratatie is heel erg belangrijk. Daarom is de laserbehandeling in combinatie met de juiste producten voor thuis een must. 

 

Hoe ontstaat couperose?

Wanneer je bijvoorbeeld aan het sporten bent of buiten de kou in loopt moeten jouw bloedvaatjes sneller werken. Hierdoor pompen de bloedvaatjes heel veel bloed richting het huidoppervlak om jouw huid te beschermen. Als dit heel vaak gebeurd blijven de bloedvaatjes steeds wat wijder open staan. Je moet het zien als een haarelastiekje, wanneer je die zo vaak gebruikt rekt het elastiekje steeds verder uit. Doordat de bloedvaatjes steeds verder uitrekken blijft de huid rood, wanneer het in zo’n ver stadium is kan een vaatje zelf knappen. Wanneer het vaatje knapt maakt hij zelf een nieuw vaatje aan het huidoppervlak aan, dit zijn de vaatjes die je kunt zien in de huid.

 

Waarom couperose weghalen met een laser?

Couperose is heel lastig te behandelen omdat de oorzaak dus ligt bij het begin van het bloedvaatje. Hierdoor heb je meerdere behandelingen nodig waarbij we elke behandeling steeds iets dieper het bloedvaatje herstellen. Door het laseren maken we wand van de bloedvaatjes weer sterker. Niets in de cosmetica gaat zo diep als licht. Licht is een ontzettend mooie manier om dieper in de huid vlekken of ontstekingen te verwijderen.

 

Één plek laseren = €25,00

Een zone laseren = €65,00